Wij werken uitsluitend op afspraak

Vanwege drukte hebben wij tijdelijk voor nieuwe patiënten een wachttijd van ongeveer een maand voordat er een eerste afspraak gemaakt kan worden.

Dit geeft ons de mogelijkheid om goed te plannen en voor elke patiënt de nodige tijd te reserveren.

Een goede tandarts – patiënt relatie is voor ons heel belangrijk. Tijdens uw eerste bezoek wordt uw gebit grondig nagekeken en de tandarts bespreekt met u het behandelplan. Wij informeren de patiënt duidelijk over zijn gebitstoestand. Om goed voor uw gebit te kunnen zorgen, verwachten we u minstens één keer per kalenderjaar voor een algemene controle. Regelmatige grondige controle, reinigen van het gebit, opsporen van vroegere cariës en het geven van poetsinstructies maken het mogelijk om urgenties met pijnlijke situaties te vermijden. Op aanvraag wordt u in ons recall systeem opgenomen. U ontvangt dan tijdig een SMS herinnering. Zo blijft u ook in orde bij het ziekenfonds.

U zult altijd door dezelfde tandarts behandeld worden. Indien er voor uw spoedbezoek geen plaats bij uw hoofdtandarts is, kunt u bij een van de andere collega’s terecht. Alle tandartsen in onze praktijk overleggen samen de evolutie van uw gebitstoestand.

Alle tandartsen zijn door RIZIV erkend en BA-verzekerd.

✉ Afspraak maken